Ondanks de wereldwijde uitbraak van het coronavirus, lijkt het nieuwe seizoen van de Formule 1 voor nu nog door te gaan. Hopelijk blijft dit zo, want die winterstop heeft lang genoeg geduurd. Om goed van start te gaan, kun jij de Grand Prix van Australië gratis kijken!

Fans staan te trappelen, want dit zou wel eens het jaar van Max Verstappen kunnen worden. En vanaf vandaag gaan we het meemaken. De eigen streamingdienst van Formule 1 is daarom dit weekend helemaal gratis. T/m 16 maart kun je kosteloos genieten van alles wat F1 TV Pro te bieden heeft. En dat is meer dan je waarschijnlijk gewend bent. Zo kun je alle Formule 1 sessies (van de vrije training tot de race) live volgen en heb je ook nog eens de regie in handen. Je krijgt namelijk toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s. Je kunt dus iedere kilometer van Max Verstappen live volgen.

Dit wil je als Formule 1-liefhebber dus écht niet mislopen. Wil jij helemaal op de hoogte blijven? Maak dan zeker een gratis account aan. En laten we hopen dat het virus geen roet in het eten gooit.