Voor veel mensen lijkt het toeval: de dag waarop je geboren bent. Het zegt niets over wie je bent, wie je kunt worden of welke kans het leven je zult bieden. Toch denken genoeg mensen daar ook anders over. Horoscopen en sterrenbeelden kunnen soms akelig nauwkeurig vertellen hoe je in elkaar zit. Of tot in detail voorspellen hoe je dag eruit ziet. Welk sterrenbeeld heb jij? Dan kunnen we wellicht iets over jouw eigenschappen zeggen:

 

Ram (21 maart t/m 19 april)
Rammen zijn altijd druk met van alles en nog wat. Ze kunnen simpelweg niet stilzitten! Het zijn daarom harde werkers en geen praters.

 

Stier (20 april t/m 20 mei)
Stieren hebben een engelengeduld. Zijn erg rustig en genieten volop van het leven. Dat betekent niet dat stieren niet hard werken, integendeel.

 

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)
Tweelingen komen nog wel eens te laat op een afspraak. Maar dat komt voornamelijk omdat ze van lachen houden en graag een praatje maken.

 

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)
Kreeften zijn gevoelsmensen die zacht en lief zijn, maar soms ook niet lekker in hun vel zitten. Vaak zijn het artistieke mensen met passie voor muziek.

 

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)
Leeuwen zijn leiders. Eerlijk en recht voor z'n raap. Ze hebben soms moeite met luisteren, maar het zijn mensen waarop je volledig kunt vertrouwen.

 

Maagd (23 augustus t/m 22 september)
De maagd is zelfbewust. Geen groots prater, maar wel een denker. Beschikt over een gezonde portie zelfreflectie en gezegend met een helder verstand.

 

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)
De weegschaal houdt van het leven. Is altijd optimistisch en vrolijk gestemd. Daarom moet een weegschaal altijd mensen om zich heen hebben.

 

Schorpioen
Bij schorpioenen krijg je wat je ziet. Ze zijn wars van flauwe grapjes, maar hebben een gevoel voor sarcasme. Daarbij zijn het gepassioneerde mensen.

 

Boogschutter
Boogschutters zijn graag aan het woord. Nemen initiatief en doen zaken graag op hun eigen manier. Toch zijn ze goudeerlijk in wat ze doen.

 

Steenbok
Steenbokken zijn doorgaans niet aan het woord. Zijn taai en standvastig. Dat betekent niet dat ze ongevoelig zijn. Kwaliteit gaat echter boven alles.

 

Waterman
De waterman houdt van vrijheid en stapt niet zomaar in een vriendschap. Maar wanneer het zover is, dan is het een vriendschap voor het leven.

 

Vissen
Vissen zijn lastig te doorgronden, een beetje mysterieus. Daarentegen hebben ze schatten aan fantasie en zijn het positief ingestelde mensen.

 

Aangezien sterrenbeelden zoveel zeggen over jou als persoon, kun je verschillende sterrenbeelden zelfs terugzien in bijvoorbeeld kledingstijl. Kijk snel wat jouw sterrenbeeld hierover zegt:

 


Daghoroscoop

 

Wat heeft de dag voor jou in petto? Of de maand? Of het jaar? Vind je vandaag je ware liefde of de baan waar je altijd van gedroomd hebt? En met welke adviezen moet jij aan de slag? Sterrenbeelden vertellen je niet alleen iets over wie je bent, maar ook wat je kunt verwachten. Van dit dit jaar of van deze maand of gewoon per dag.  En hoe je je kunt opstellen tegenover bepaalde gebeurtenissen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een gratis tarrot dagkaart trekken.

Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd

 

Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

 


Chinese astrologie

 

Chinezen zijn ware astrologen. En in het ontdekken van je karaktereigenschappen. De Chinese ascendant (ofwel: het innerlijk dier) vertelt je meer over je persoonlijkheid en karakter. Dit gaat nog iets verder dan de bovenstaande horoscoop, want niet alleen de geboortemaand is belangrijk, maar ook het tijdstip van je geboorte zegt iets over je karakter. Vul hier je geboortegegevens in en ontdek gratis welk innerlijk dier jij bezit en met welke dieren jij goed samen kunt zijn.

De dieren uit de Chinese dierenriem zijn:

Chinese horoscoop

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook deze leuke aanbiedingen