Het nieuws is overal op internet te lezen. Het is snel en multimediaal. Maar eerlijk is eerlijk: er gaat niets boven een ouderwets papieren krantje bij het ontbijt. De geur van koffie en croissantjes wordt simpelweg pas echt compleet met een krant op tafel. Daarbij zijn de papieren kranten ook de oplossing wanneer je niet alleen geinteresseerd ben in het 'wat', maar ook in het 'hoe'.

Op deze pagina vind je precies waar en hoe je aan gratis kranten kunt komen. Enkele kranten zijn altijd gratis, maar andere aanbieders geven af en toe gratis kranten weg, bijvoorbeeld in de vorm van proefabonnementen. Bestel ze eenvoudig en snel en ontvang jouw eerste krant morgen al gratis op de mat. Bovendien stopt de bezorging voor dit soort abonnementen vaak vanzelf. Je zit dus nooit ergens aan vast!

Gratis krant naar keuze

Ontvang een gratis regionale krant naar keuze. Afhankelijk van jouw postcode kun je twee weken lang een gratis krant op de deurmat verwachten. Je kunt onder meer kiezen uit het AD, Het Parool, BN De Stem, Het Eindhovens Dagblad of één van de andere titels. Na twee weken stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast!

 

 

Metro

Metro is al jarenlang een bekend gezicht en dan vooral op de treinstations en in de treincoupés. Metro wordt sinds 1999 uitgegeven en overleefde de concurrentie met bijvoorbeeld De Pers en Spits. Er worden iedere dag 510.000 exemplaren uitgegeven die door de handen van meer dan twee miljoen lezers gaan.
 

 

De Limburger

Speciaal voor alle mensen in het zuiden van het land is er een krant die volop aandacht besteedt aan het nieuws in de regio: De Limburger. De krant biedt het meest interessante nieuws en alle achtergronden op het gebied van onder meer sport, economie en regionaal nieuws. Je ontvang De Limburger maar liefst 3 weken lang gratis in de brievenbus en ook hier stopt de bezorging automatisch.

 

 

Dagblad van het Noorden

Wil jij liever op de hoogte gehouden worden door de meest populaire krant van het noorden? Vraag dan kosteloos het Dagblad van het Noorden aan. Met deze tijdelijke actie ontvang je de krant maar liefst twee weken lang. Helemaal gratis! De krant ligt iedere ochtend bij je op de deurmat, maar je kunt 'm ook digitaal lezen. Als extraatje heb je ook toegang tot alle PLUS-artikelen op de Dagblad van het Noorden website.

Iets langer lezen? Slechts 1 euro per week!

Wil je de krant graag iets langer lezen? Vraag dan jouw favoriete krant aan voor 4 weken. Je betaalt hiervoor tijdelijk slechts 1 euro per week. Je hebt de keuze uit veel verschillende kranten. Vul je postcode in om te zien welke kranten voor jou beschikbaar zijn. Kies jouw favoriete krant en start de volgende dag al met lezen. Na vier weken stopt de bezorging automatisch, dus de totaalprijs is nooit meer dan 4 euro! Tijdelijk krijg je ook € 4 korting op Bladen.nl cadeau. Hiermee kun je jouw favoriete tijdschriften dus extra voordelig in huis halen. Deze geweldige actie kun je niet aan je voorbij laten gaan. En dat is nog niet alles! Iedereen die van deze aanbieding gebruik maakt, speelt bovendien mee voor een gloednieuwe Weber BBQ.

 

 

Slechts 1 euro per week + winkans?!

Langer lezen én kans maken op een fantastische prijs. Ja, je leest het goed! Je leest de krant nu 5 weken voor maar € 5. Daarnaast maak je ook nog eens kans om iets extra's te winnen. Om te beginnen, kies je uit wat jij graag wilt willen. En dit zijn prijzen waar je zeker iets aan hebt. Je hebt de keuze uit een omafiets t.w.v. € 169 en een Kobo e-reader t.w.v. € 159. Van elk worden er maar liefst 5 verloot. Vervolgens vul je jouw postcode in en kun je zien welke kranten er beschikbaar zijn in jouw regio. Denk aan het Algemeen Dagblad, BN De Stem, de Volkskrant, het Parool en nog veel meer. Je zult jouw gekozen krant 6 dagen per week ontvangen. En als kers op de taart: na 5 weken stopt de bezorging automatisch. Zo is deze actie dus geheel vrijblijvend, en zit jij nergens aan vast. Zorg vooral dat je deze topaanbieding niet mist, want deze actie is tijdelijk!