Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar Gratis Spelletjes?


Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Spelletjes te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

PuzzelBrein

Puzzelen is leuk en ontspannend. Wat nog leuker is, is het hierbij winnen van prijzenPuzzelBrein geeft iedereen een gratis promotie exemplaar t.w.v. € 11,60 om alvast van start te gaan.

In dit exemplaar staan 36 puzzels, waaronder sudoku’s, kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, quizpuzzels en doorlopers. En hiermee maak je direct kans op de enorme prijzenpot.

Zo kun je cruises, sieraden, hotelovernachtingen, keukenapparaten en nog véél meer winnen. Je maakt zelfs kans op de hoofdprijs van maar liefst € 20.000!

Meld je simpelweg aan op de website om een puzzelboekje te ontvangen. Deze aanmelding is eenmalig: je zit dus niet vast aan een abonnement. Je krijgt de puzzels en kans op mooie prijzen ook nog eens gratis thuisgestuurd. Genoeg redenen om vandaag nog een exemplaar te scoren!

Bingo

Bingo is een bezigheid waar veel mensen enthousiast over worden. Samen komen wordt ‘m nu even niet, maar gelukkig kun je nu ook gratis thuis meespelen met De Nationale ThuisBingo en zelfs diverse prijzen binnenslepen!

De Nationale ThuisBingo is een online bingo die iedere week online plaatsvindt. Zo blijft bingo spelen toch nog erg gezellig. Zeker nu we minder sociale contacten hebben. Misschien kunt u uw buurvrouw of buurman uitnodigen of uw kinderen of kleinkinderen?

Je kunt iedere woensdag van 11.00 tot 12.00 uur gezellig samen kosteloos meespelen. Wie weet win jij wel een leuk prijsje. Zet jij het alvast in je agenda?

Spelpakket

Spelletjes zijn leuk, brengen mensen samen én zorgen voor gezelligheid. Daarom verloot Oranje Fonds nu 10 spelpakket met 4 leuke spellen t.w.v. € 60!

Het Oranje Fonds steunt elk jaar duizenden initiatieven die mensen met elkaar verbinden. Door deze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. En zo hoort het, want als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.

Om ook mee te spelen voor zo’n fantastisch spelpakket, staat er eerst een ander spel op je te wachten: Oranje Fonds Memory! Zoek de juiste Memory kaarten bij elkaar en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars van nóg meer spelletjes. Alvast veel plezier.

Puzzelboekje

Wie jarig is, trakteert! Daarom geeft Yakult 10.000 gratis puzzelboekjes weg voor hun 85e verjaardag.

In dit unieke boekje vind je Japanse puzzels en kom je tijdens het puzzelen meer te weten over bacteriën, Dr. Shirota en de geschiedenis van Yakult. Zo houd je jouw hersenen scherp op een leuke manier.

Ze geven elke dag een beperkt aantal weg. Mochten ze voor vandaag op zijn, probeer het morgen dan nog eens!


Staatsloterij

Als je stilstaat bij de populairste en grootste loterij van Nederland, dan denk je natuurlijk aan de Staatsloterij. Tegen kosteloos meespelen zegt natuurlijk niemand ‘nee’, dus kom er snel achter hoe jij kans maakt op gratis Staatsloten!

Bij de Staatsloterij profiteer je van de grootste prijzenpot en de hoogste winkans. Onder het mom van ”wat u ziet, is wat u wint” worden alle prijzen vrij van kansspelbelasting uitgekeerd. De trekking vindt elke 10e van de maand plaats en de jackpot staat op dit moment op maar liefst € 26.300.000. Als je nu meespeelt met een spelletje woordzoeker van de Staatsloterij maak je kans om gratis mee te spelen met de volgende trekking.

Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en sleep de letters in de goede volgorde. Wie weet sleep jij volgende maand wel de jackpot binnen!

Doeboek

Zelfs de ING snapt dat het binnen zitten nu wel aardig begint te vervelen. Daarom komen ze met hun zelfgemaakte gratis knutselboek!

Hiermee knutsel je jouw eigen spaarpotje in elkaar, speel je Geld Memory met unieke ING geldbriefjes, zet je je hersenen op scherp met een spelletje ‘Wat hoort bij elkaar?‘ en zoek je de acht verschillen in hun zoekplaatje.

Ook als je bij een andere bank zit, kun je dit doeboek kosteloos downloaden en uitprinten. Hier ben jij wel even zoet mee!

Lotto

Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk! Lees snel verder om erachter te komen hoe jij kans maakt op € 4.500.

Lotto is in een gulle bui en keert eenmaal een prijs tussen € 100 en € 4.500 weg. Het werkt als volgt:

— Klik op de ‘Stop 45!’-knop om het spelletje te starten;
— Draai een zo hoog mogelijk getal, want deze wordt vermenigvuldigd met 100 (zo is bal 30 bijv. € 3.000 waard);
— Je hebt zes pogingen om een zo hoog mogelijk getal te stoppen;
— Je maakt alleen kans met de laatste bal die je gespeeld hebt;
— Je kan na elke poging besluiten of het mogelijk gewonnen bedrag hoog genoeg;

Heb je alle zes ballen gedraaid, maar ben je écht niet tevreden met het te winnen bedrag? Dan kun je ook helemaal opnieuw beginnen. Dit is de kans voor je leven, dus speel zeker even mee! Zo kan jij straks een erg bijzonder cadeautje voor Moederdag kopen en de rest in je eigen zak steken.  

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Smart Home pakket

Elektrisch rijden bestaat al een tijdje, maar wat weet jij er nou eigenlijk van af? Toyota is benieuwd en geeft nu een Smart Home Pakket weg aan de gelukkige winnaar!

Dit pakket bestaat uit een speaker, deurbel, thermostaat en verlichting. Al deze producten zijn zo slim als het maar kan, want ze besparen je energie én geld doordat ze automatisch op standby gaan wanneer je niet thuis bent. Zelf kun je ze ook eenvoudig van afstand bedienen met je smartphone.

Dit is dé upgrade die jij wilt voor jouw woning (en bankrekening!). Speel simpelweg mee met een spelletje ”Waar of niet waar?” en wie weet is dit besparende pakket binnenkort voor jou.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Monopoly

Kun je je die urenlange potjes MONOPOLY® van vroeger nog herinneren? Tegenwoordig bestaat er zelfs al een MONOPOLY® PLUS editie en geloof ons: hiervan komt je pret daadwerkelijk niet tot een einde!

Met MONOPOLY® Plus kun je met vrienden of spelers over de hele wereld spelen. Je kiest zelf je favoriete huisregels uit. Dit keer is ruziën over de regels dus onmogelijk, want deze hebben jullie vooraf zelf bepaald. Het spel verandert in een uitgebreide, levende 3D-stad in het midden van het bord. Over een unieke spelervaring gesproken.

Het bord reageert dus daadwerkelijk op de voortgang in het spel. Tenslotte kun je ook nog foto’s maken en tonen tijdens speciale momenten in het spel. Dat wordt lachen, gieren en brullen! Laat niet te lang op je wachten, want dit spel is nog kosteloos te spelen tot uiterlijk 27 april om 20:00 uur.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Hoorspelen

Begin jij je al te vervelen thuis? Je bent lang niet de enige. Daarom worden nu gratis hoorspelen, kleurplaten en spelletjes aangeboden.

Speciaal voor tijdens de binnenblijfdagen maakten heeft het Geluidshuis een pagina vol gratis content klaarstaan. Je kan hier de komende weken niet alleen hoorspelen streamen (telkens drie hoorspelen voor verschillende leeftijden, titels wijzigen op geregelde basis), maar je vindt hier ook leuke kleurplaten en spelletjes, allemaal in het thema van hun verhalen.

Bovendien vind je ook een greep uit hun catalogus op Spotify en iTunes én blijven ze bezig om nog meer leukernijen te creëren om de verveling tegen te gaan. Kom dus regelmatig even kijken en gun jezelf wat extra plezier tijdens deze dagen!

Lotto Ballenmachine

Wist je dat de Lotto Jackpot het vaakst valt in Nederland? En jij ontvangt nu gegarandeerd 5 tot 45 gratis loten én maakt daarbij kans op maar liefst €10.000!

Meespelen met Lotto is spannend, leuk en ook nog eens heel eenvoudig. Je kiest 6 getallen tussen 1 en 45 en elke zaterdag is er een trekking. De Jackpot staat deze week op € 4.700.000,- en deze kun jij winnen met één simpel lot.

Je speelt al mee voor € 2 per lot. Daarbij krijg je 5 tot 45 loten cadeau. Oftewel nog meer kans om miljonair te worden! Claim dus snel één of meerdere loten en maak – naast de Jackpot – ook nog kans op € 10.000. Kassa!

Kerstpakket

Het is best ingewikkeld om jouw verlanglijstje voor kerst in te vullen. Het moet niet te simpel zijn, maar ook weer niet te duur. Uiteindelijk eindig je vaak met spullen waarmee je niets doet. Nou, niet nu je kans maakt op een gigantisch kerstpakket t.w.v. € 345!

In dit pakket vind je een sodastream, chocoladefontein, grillijzer, thermofles, gourmetstel, diffuser, airfryer én slowcooker. Bij elkaar heeft dit een waarde van maar liefst € 345. Dat zijn nog eens fantastische kerstcadeaus.

En wat jij moet doen? Enkel een kerstbal krassen om zo een kerstboom te onthullen. Oftewel… krassen maar!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Kerstmuts

Winter kan erg gezellig en knus zijn. Toch moeten we allemaal wennen aan de donkere dagen en de kou. Niet getreurd, want met de gratis Eindhoven Airport kerstmuts trotseer jij het winterweer zonder moeite!

De enige moeite die je nu moet doen, is jouw eigen kerstmuts breien. Dit doe je door mee te doen met het online spelletje. Als je op je mobiel zit, swipe je van links naar rechts. Op je computer houd je linker muisknop ingedrukt en swipet vervolgens ook van links naar rechts. Bij elke beweging komt er een nieuwe, gebreide rij van de muts bij. Herhaal dit totdat je kerstmuts af is. Let wel: je hebt 2 minuten de tijd. Lukt het je de eerste keer niet, kun je het gewoon nogmaals proberen.

Er is een gelimiteerd aantal stuks beschikbaar, dus laat vooral niet te lang op je wachten. Na 20 december wordt de kerstmuts naar je opgestuurd. Wat een leuk kerstcadeautje!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
1/5 Staatslot

De Oudejaarstrekking van de Staatsloterij is weer in zicht. Dit jaar staat de hoofdprijs op maar liefst € 30.000.000! En wie weet sleep jij 1/5 Staatslot binnen.

Meespelen is simpel. Geef een draai aan het Rad van Geluk en bepaal zo jouw eindcijfer. Als jouw eindcijfer ook het eindcijfer is waar eind dit jaar de hoofdprijs op valt, ontvang jij een gratis 1/5 Staatslot. Met dit lot speel je mee met de volgende trekking en maak je zelfs kans op miljoenen. Fantastisch, niet?

Schuif die goede voornemens dus maar even aan de kant, want dit is hoe jij jouw nieuwe jaar wilt beginnen. 1 op de 10 deelnemers maakt kans om kosteloos mee te spelen in januari, dus loop deze ongelooflijke kans niet mis!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Wecycle

Recyclen wordt nu extra leuk gemaakt. In ruil voor jouw defecte en/of oude, elektrische apparaat krijg je nu een gratis Recycle memo-spel van Wecycle.

Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste in Nederland. In ruil voor je oude krultang, staafmixer, mobieltje of een ander klein elektrisch apparaat krijg je nu bij de Kringloop een Wecycle Recycle memo-spel cadeau. Het gratis spel is leuk en leerzaam voor jong en oud. Alle Wecycle-inleverpunten voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen, waaronder kinderboerderijen en kringloopbedrijven, komen voor in het spel.

Voor deze actie geldt OP=OP, dus laat vooral niet te lang op je wachten en bemachtig dit toffe spel nu het nog kan!Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een elektrische fiets

Dit scheelt je veel tijd en moeite!
Meer wetenMeedoen

Gratis 0€ Herdenkingsbiljet

Van Rembrandt van Rijn!
Meer wetenMeedoen

Win een jaar gratis dierenvoeding

Of bol.com cadeaubon t.w.v. € 450!
Meer wetenAanvragen

Gratis PuzzelBrein boekje

Maak kans op € 20.000!
Meer wetenMeedoen