Een kaartje ontvangen is altijd leuk. En hoewel veel mensen nog altijd de voorkeur geven aan een kaartje die door de brievenbus gaat, is het aantal e-kaartjes flink gestegen in de afgelopen jaren. Een e-card versturen is enorm simpel! En in sommige gevallen nog gratis ook. Wij verzamelden een aantal websites waar je kaartjes gratis kunt versturen. Neem eens een kijkje en verras binnenkort familie en vrienden met een leuke e-card!Overzicht gratis websites

 

Hallmark


Hallmark is waarschijnlijk het bekendste merk onder de kaarten. Of het nou om een verjaardag, geboorte of overlijden gaat. Hallmark heeft het kaartje dat past. Bij de e-cards is dat niet anders. Verstuur naar hartenlust gratis kaarten via de website van Hallmark. Van sportieve e-cards, tot beterschapskaarten, tot - echt waar - kaarten om je geliefde te feliciteren als hij of zij gestopt is met roken, of een nieuw e-mailadres heeft aangemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos! We weten bijna zeker dat je voor iedere gelegenheid wel een geschikt kaartje kunt vinden.

Go Cards


Go Cards heeft een flinke selectie aan kaartjes, voor allerlei gelegenheden. Je kunt hier ook zelf een mooie foto van jezelf uploaden en deze bewerken tot een persoonlijke e-card. Erg leuk om te sturen én te ontvangen! Via de website ben je zo klaar om je e-card te versturen.

Gratis-ecards


Via gratis-ecards.nl, de naam zegt het al, kun je kiezen uit bijna 1800 verschillende kaarten. Bewegende e-cards, flash e-cards, op deze website hebben ze het allemaal. Zelfs als je op zoek bent naar een kaart met optische illusies, ben je hier aan het juiste adres.

Kaartenhuis


Is er een bekendere website voor het verzenden van je verjaardagskaarten, wenskaarten enzovoort? Wij denken van niet. Kaartenhuis is al tien jaar een begrip en biedt gebruikers onder meer aan een account aan te maken, vanuit waar je adressen kunt opslaan en een persoonlijke kalender kunt maken.Via de website kun je uiteraard kiezen uit alle denkbare categorieën. Ook kun je échte kaarten laten sturen. Dit is uiteraard niet gratis.

JibJab

Wil je iets orgineels sturen én vrienden of familie laten lachen? Met JibJab kun je grappige e-cards in videoformaat sturen. Deze website biedt veel gratis opties aan. Het leuke is dat je een groot aantal van de e-cards ook kunt personaliseren. Upload één of meerdere foto's en laat een bekende de hoofdrol spelen in een grappige video. Deze website is vooral rond de feestdagen erg populair vanwege de 'Elf Yourself' mogelijkheden.

https://youtu.be/rqPSRDeb2PA

Jij is lief

Bezoekers van de website Jijislief.nl kunnen al jaren gratis online kaartjes sturen. En deze dienst blijft ook gratis! Jij is lief heeft meer dan 4.000 originele e-cards waar je uit kunt kiezen. Stuur bijvoorbeeld een mooi verjaardagskaartje of wens iemand beterschap. Ook voor alle feestdagen heeft deze website meer dan genoeg designs. Verras jouw lieve mama op Moederdag met een persoonlijke boodschap of stuur met kerst een feestelijke e-card naar al je familieleden. Alle kaarten zijn overigens ook in het echt te koop. Neem hiervoor een kijkje in de webshop van Jij is lief.
Bekijk ook deze leuke aanbiedingen