Tegenwoordig maken we veel gebruik van Whatsapp en Facebook messenger om met vrienden te communiceren. Wanneer je nieuwe mensen wilt ontmoeten kun je ook gebruik maken van veel apps. Vroeger ging dat net even iets anders. Om online nieuwe mensen te ontmoeten en gezellig te kletsen was je vaak aangewezen op chatsites. Hoewel het minder gebruikelijk is geworden, zijn er nog steeds veel chatsites waar je lid van kunt worden. Wij zetten de populairste gratis chatsites van Nederland voor je op een rijtje!

 

Gratis chatten

De populairste gratis chatsites van Nederland

Chatplaza

Chatplaza.com is één van de grootste chatsites van Nederland. Je kunt hier zonder regristratie terecht, en je kunt dus bij het bezoeken van de site meteen beginnen met chatten. Hier kun je eenvoudig mensen ontmoeten met dezelfde interesses. Voor elke interesse is namelijk een apart kanaal. Kies een onderwerp die je aanspreekt en klets erover met anderen. Kom jij in een van de kanalen iemand tegen met wie je het heel goed kunt vinden? Voeg hem of haar dan toe om een privégesprek te starten. Chatplaza.com is ook een geschikte site om mensen te leren kennen voor een flirt of zelfs een serieuze relatie.

 

Chatlokaal

Een andere veelgebruikte chatsite is Chatlokaal.com. Bij deze chatbox blijf je anoniem voor zolang jij dat wenst. Tijdens het chatten kun je steeds meer van jezelf bekend maken aan je gesprekspartner. Chatlokaal is ideaal als je behoefte hebt aan leuke gesprekken en nieuwe vrienden wilt maken. Iedereen op Chatlokaal dient zich te houden aan een aantal regels. Op deze manier blijft de chatbox netjes en gezellig. Ben jij benieuwd geworden? Je kunt direct beginnen met chatten. Het is namelijk niet nodig om je eerst te registreren.

Kletsen.com

Kletsen.com is de leukste chatsite voor België en Nederland. Op Kletsen.com kom je veilig in contact met onbekenden. Hier kun je chatten met mensen uit jouw regio. Inschrijven is verplicht, maar helemaal gratis. Iedereen is welkom, maar wie zich niet aan de regels weet te houden, wordt geblokkeerd. Daarnaast ligt de nadruk op chatten en niet expliciet op daten. Dat is natuurlijk wel zo fijn als je helemaal niet op zoek bent naar een nieuwe partner. Op Kletsen.com is daten maar een klein onderdeel. Er wordt vooral gekletst over de leukste onderwerpen. Probeer het helemaal gratis!


Tjat.nl

Een veilige én gratis chatbox, zo garanderen de makers van Tjat.nl. Deze site is vooral handig wanneer jij snel tijdens een kop koffie op zoek bent naar een leuk gesprekje. Je hebt namelijk geen profiel nodig. Even klikken op de chatbox en je begint direct met iedereen te praten. Deze chatsite is ontstaan na frustratie over toezicht op chatboxen. Je kunt hier dus verwachten dat er geen ruzie gemaakt wordt of materiaal wordt gedeeld dat jij niet wilt zien. Ook ontvang je geen spam en is er de mogelijkheid om gezellig 1 op 1 te chatten! Er zijn meerdere chatkamers, dus jij bepaalt helemaal zelf met welke groep mensen jij graag wilt chatten.

 

Chillplanet

 

Bekijk ook deze leuke aanbiedingen