alles gratis

Je kent ongetwijfeld het gezegde: 'voor niets gaat de zon op.' Het is de logische reactie wanneer je hoort over een website waar alles helemaal gratis is.

Hoe kan het dan dat wij claimen dat alles op deze website echt geen geld kost? Dit zit zo:

Winkeliers, fabrikanten of dienstverleners brengen hun producten of diensten graag onder de aandacht. Uiteindelijk willen ze immers graag feedback horen of ze willen dat mensen van het bestaan afweten van het product of de dienst. Dit doen ze soms door gratis producten aan te bieden. Bijvoorbeeld in de vorm van proefexemplaren of door middel van een wedstrijd, waarbij de winnaar(s) er vaak met een grotere prijs vandoor gaat/gaan.

Hier speuren wij continu naar. De gratis producten liggen immers (helaas) niet voor het oprapen. Wanneer wij een actie of product hebben gevonden, delen wij dat op de website. Wij zijn dus onafhankelijk van de winkel die het product weggeeft. En daardoor kunnen we met een kritisch oog kijken of het product ook wel echt gratis is én wat (soms) de voorwaarden zijn om het product te krijgen.

Wij beloven daarbij altijd dat wat wij als gratis aanbieden ook echt gratis is! Dus geen addertjes onder het gras of verborgen kosten. We zijn er immers niet om je op kosten te jagen. Sterker nog: we proberen het tegenovergestelde te doen!

Wanneer er wel bijkomende kosten zijn of wanneer het product hoort bij een abonnement, dan zullen we dat ook eerlijk vertellen. Het is onze bedoeling de leukste gratis spullen voor je te verzamelen.

We updaten onze website dagelijks met nieuwe producten en wedstrijden en proberen dat voor een zo breed mogelijk publiek te doen. Natuurlijk zal niet alles geschikt voor jou zijn, maar we denken dat er regelmatig een leuk item voor je bij zit! Kijk dus gerust eens rond op de website, kom er regelmatig terug én laat ons gerust weten wat je van de website vindt.