De laatste jaren wordt er flink opgetreden tegen het downloaden van bestanden online. Dit geeft al snel het idee dat het compleet verboden is, maar dit is gelukkig niet het geval. Dus maak je geen zorgen: je kunt jouw favoriete films nog steeds thuis downloaden en kijken. En dat geheel legaal. Je moet enkel wel weten waar, en dat is precies wat wij voor je hebben uitgezocht. Pak die bak popcorn dus er dus maar alvast bij en ga er even lekker voor zitten, want met de volgende manieren kun jij weer ongestoord verder bingen!

Gratis films kijken

Probeer Netflix 1 maand gratis

Van Netflix heb je vast wel gehoord. Echter snappen we heel goed dat je niet voor wilt betalen, en al helemaal niet vast wilt zitten aan een abonnement. Gelukkig kun je Netflix een maandje gratis uitproberen. Na registratie krijg je toegang tot de gehele Netflix catalogus met de allerleukste films en series van dit moment. Tijdens deze proefperiode wordt er uiteraard niks van je rekening afgeschreven, en je kunt op ieder moment opzeggen. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je 1 maand gratis kunt Netflixen:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=d6GMHOBopA0

Bekijk films direct met Popcorn Time

Popcorn Time is relatief nieuw (uitgebracht in 2014), maar deed er niet lang over om razend populair te worden. Als het gaat om gratis online series en films kijken, is Popcorn Time zeker het proberen waard. Het aanbod is enorm, dus de kans is klein dat je niet kunt vinden wat je zoekt. Daarnaast is het fijn dat je niet hoeft te wachten tot hij klaar is met downloaden, want hij downloadt jouw film gewoon verder (zonder dat je het ziet) terwijl je al aan het kijken bent. Zo zit jij al binnen 1 minuut klaar om jouw gekozen film te kijken!


Download films met torrent

Ben je al bekend met torrent? Dit is een manier om op een bepaald moment meerdere bronnen te downloaden. Dit werkt eigenlijk op dezelfde manier als het delen van bestanden. Het werkt snel en efficiënt, en het neemt nauwelijks ruimte in beslag op je pc. Het scheelt ook dat je de torrent programma’s gewoon in het Nederlands kunt downloaden. Zo kun je uTorrent en/of Bittorrent uitproberen. Deze heb je binnen 10 minuten geïnstalleerd, en dan kan het uitzoeken en downloaden beginnen!


Download films via file sharing software

Dit is toch wel echt één van de makkelijkste manieren om films te downloaden. Het programma zit enorm simpel in elkaar en wijst zichzelf. De bekendste is Limewire. Deze is vaak offline gehaald, maar er zijn nog diverse versies van te vinden. Ook heeft Limewire genoeg broertjes en zusjes. Zet simpelweg zo’n file sharing programma op je computer en ga aan de slag. De bekendste Nederlandse file sharing programma’s zijn momenteel Bearshare, Shareaza, iMesh en Azureus. Meer dan genoeg om uit te kiezen, dus kijk snel welke het beste bij jou past.

Download films via nieuwsgroepen

Deze methode vergt wat meer tijd en moeite van je. Eenvoudig is het niet, maar heb je het eenmaal onder de knie, dan is het wel een zeer goede optie. Bovendien beschikken nieuwsgroepen over het grootste aanbod in zowel films als muziek, games en nog veel meer bestanden. Zo heb je alles wat je nodig hebt in één. Dit is dan ook de reden van doorslag voor de meeste mensen. Daarnaast heb je bij het downloaden via nieuwsgroepen nog meer voordelen. Ze bevatten geen virussen en daardoor verwerken downloads zich een stuk sneller. In tegenstelling tot torrents ben je niet afhankelijk van het aanbod van meerdere gebruikers, en is de beschikbaarheid van jouw downloads altijd gegarandeerd. Tenslotte gebruikt bijna iedereen hetzelfde programma: Spotnet. Een enorme aanrader dus!

Zo! Er zit geheid een manier tussen die voor jou goed werkt. Wacht dus niet langer en bekijk die ene film die je al zo lang in je hoofd hebt zitten. We zijn benieuwd welke methode jij het beste vindt, en of je misschien zelfs nog andere manieren weet om gratis films te kijken. Laat het ons weten, en voor nu: veel kijkplezier!