Heb je een horeca zaak of werk je in de horeca? Bestel dan de gratis #Alwaysopenforyou box van Nestlé vol met lekkernijen!

Deze box zit gevuld met een 1 liter pak CHEF Premium Pepersaus, een 450 grams pot CHEF Signature Paste White Wine Reduction, een 450 grams pot CHEF Signature Paste Lemon paste, L’ATELIER Puur Cranberry premium chocolade en een leafletboekje met recepten. Let wel even op de volgende voorwaarden:

De actie loopt tot 1 oktober 2020. Na deze datum vervalt de actie en is bestellen via deze actie niet meer mogelijk. De actie verloopt tot zo ver de voorraad verstrekt, mogelijk kan voor de einddatum 1 oktober 2020 al eerder beëindigd worden;
De actie is tweeledig, bestaande uit een #alwaysopenforyou box met gratis premium producten en een 1+1 kortingsactie van CHEF® producten. De deelnemer kan zelf keuze maken deel te nemen aan 1 of beiden onderdelen van de actie;
De deelnemer kan zich inschrijving voor de #alwaysopenforyou box met gratis premium producten, bestaande uit CHEF Premium Pepersaus (pak van 1 liter), CHEF Signature Paste White Wine Reduction (pot van 450 gram), CHEF Signature Paste Lemon paste (pot van 450 gram) en premium chocolade van L’ATELIER Puur Cranberry (voor het personeel), en een leafletboekje met recepten.

Er geldt OP=OP, dus wacht niet te lang met jou eigen box aanvragen!