Qurrent is voor de vierde keer uitgeroepen tot de allergroenste energieleverancier van Nederland en dat moet gevierd worden! Doe mee en wie weet ontvang jij 3 maanden gratis stroom. En dat is nog niet alles. Je maakt ook nog eens kans op een iPhone, 2 overnachtingen in een eco-hotel of een elektrische fiets.

Nieuwe klanten hebben ook de keuze uit andere fikse kortingen. In plaats van 3 maanden gratis stroom kun je ook kiezen voor een Groene Cheque. Hiermee kun je de opzegvergoeding van je oude energieleverancier gecompenseerd krijgen. Een andere optie is: Windtegoed, wek hiermee 5 jaar lang stroom op met je eigen stukje windmolen. Waar je ook voor kiest, je bespaart gegarandeerd tientallen euro's op je energierekening.

Dankzij deze acties wordt groene stroom nu nog voordeliger dan het al was. Door over te stappen op groene energie draag je ook een steentje bij aan een duurzame wereld. En een leuk cadeautje krijgen is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Redenen genoeg dus om te kiezen voor Qurrent!