Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Boekenweekgeschenk + gratis dagje reizen met NS

10/03/2020 Gratis Tickets, Gratis Vrijetijdsbesteding
Boekenweek 2020

Deze week vindt de 85ste Boekenweek plaats. Dat betekent uiteraard een nieuw Boekenweekgeschenk. Ben jij benieuwd welk boek dit maal in de spotlights staat? Daarbij heeft NS traditiegetrouw een cadeautje voor je klaarstaan: een gratis dag reizen met de trein!

Het thema van Boekenweek 2020 is ‘Rebellen en Dwarsdenkers’. Tijdens deze week krijg je bij besteding van €15 aan Nederlandstalige boeken het Boekenweekgeschenk cadeau van je boekverkoper. Het boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Annejet van der Zijl. En van de NS krijg je een extra cadeau: op zondag 15 maart reizen lezers gratis met de trein op vertoon van het Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Waar vind je nog de tijd voor een goed boek? Waar kun je nu nog rustig lezen? Precies, je ideale leesstoel staat in de trein. Laat deze leuke actie dus niet aan je voorbij gaan!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een elektrische fiets

Dit scheelt je veel tijd en moeite!
Meer wetenMeedoen

Gratis 0€ Herdenkingsbiljet

Van Rembrandt van Rijn!
Meer wetenMeedoen

Win een jaar gratis dierenvoeding

Of bol.com cadeaubon t.w.v. € 450!
Meer wetenAanvragen

Gratis PuzzelBrein boekje

Maak kans op € 20.000!
Meer wetenMeedoen