Oh, wat is er fijner dan gezellig afspreken met je beste vriend of vriendin en eens lekker een dagje op koopjesjacht te gaan? Zeker in december een must! Uiteindelijk wil je er met de kerstdagen toch helemaal in stijl bij lopen?

We hebben daarom een super uitje voor je gevonden. Al moet je daar wel even voor naar onze zuiderburen rijden. Bij stockverkoopinfo.be wijzen ze je deze maand op de meest trendy kerstkleding voor de laagste prijs. Dat betekent de meest chique merken tegen kortingen die oplopen tot liefst 70%!

Waar moet je dan zeker even een kijkje nemen? Nou, twee merken springen er dit jaar uit. Essentiel of ‘Essentiel Antwerp’ is inmiddels een begrip, in België en ver daarbuiten. Vandaag, morgen én op zaterdag 10 december vindt er een stockverkoop plaats voor hem én haar, waarvoor je gratis kaartjes kunt reserveren. Meer info vind je hier.

Is dit iets te kort dag voor je? Geen nood! Van 12 tot en met 17 december is er eveneens een spectaculaire uitverkoop van de topmerken McGregor en Gaastra. Veel vrouwen-, mannen- en kinderkleding voor waanzinnige kortingen. Ook hier kun je een gratis uitnodiging reserveren. Meer info hier.