Met kerst voor de deur worden de huisjes weer mooi versierd. Een kerstboom in de kamer, wat lampjes aan het plafond. Wanneer jij nou gek bent van kerstversiering, dan is deze actie voor jou. Bij Toluna zijn ze regelmatig op zoek naar mensen die producten willen testen en van een korte review willen voorzien. Speciaal voor kerst nu beschikbaar: kerstdecoratie. Voor aan de muur of voor het raam. Wat jij wilt!

Wat moet je hiervoor doen? Je registreert je even op de website van enquêtebureau Toluna (kan via Facebook connect ook razendsnel). Vervolgens meld je je aan als tester voor de kerstdecoratie. Wanneer je wordt gekozen als tester, worden de artikelen naar je opgestuurd. Een weekje later laat je even weten wat je van de decoratie vond. Je mag de kerstdecoratie natuurlijk houden. Er worden liefst 500 testers gezocht.

Dus, registreer je even bij Toluna en meld je daarna aan voor deze actie. Wie weet ben jij een van de gelukkigen die van deze actie kan profiteren! De actie loopt t/m 5 december.