Ben je hoog opgeleid en single? Dan heb je vast geen zin om een hele avond in een donkere kroeg te hangen, in de ijdele hoop er een gesprek op niveau te kunnen houden. Je soulmate zal je er zeker niet tegen het lijf lopen, die heeft ook wel wat beters te doen.

Met datingsites is het eigenlijk net hetzelfde. Waarom zou je je inschrijven op een datingsite waar zomaar elke Jan met de pet en Miep met een hoed zich kan aanmelden? Zoek je een serieuze partner van een zeker niveau, dan kan je je beter aanmelden bij een site die zich daarin specialiseert.

e-matching is een datingsite waarbij je in contact komt met hbo'ers en academici.

Het is een site met zorgvuldig uitgekozen en handmatig gekeurde profielen die gegarandeerd op hetzelfde intellectueel niveau als jou zullen staan.

Bovendien heeft e-matching een gratis telefonische helpdesk die jou zal adviseren bij jouw zoektocht naar de geschikte partner.

Schrijf je nu gratis in en ontmoet meteen drie gelijkgestemde singles. Deze zullen door een medewerker van e-matching persoonlijk en volgens jouw wensen uitgekozen worden! Wacht niet en schrijf je nu in om meteen op date te gaan!