Ben je dol op ijs, maar voel je je al snel een beetje schuldig omdat het niet supergezond is? De oplossing is simpel: Oppo Brothers Ice Cream!

Oppo staat voor ''opposites'', oftewel tegenpolen in het Engels. Gezondheid en genieten van wat lekkers worden al snel als tegenpolen van elkaar gezien, maar Oppo brengt ze juist bij elkaar. Hun ijs is gemaakt van vierge kokosnootolie, zoetstoffen uit stevia, erythritol en verse weidemelk. Probeer ook eens een bakje en ontvang het volledige aankoopbedrag terug!

Product: Oppo Brothers Ice Cream
Winkel: Albert Heijn
Waar vind je de actie?: Oppo Brothers
Wat moet je doen?: Claim je geld terug met een foto van de kassabon.

Voorwaarden:
- Alleen geldig op promotionele verpakkingen bakken Oppo Ice Cream 475 ml en Oppo Ice Cream 3x80 ml multiverpakkingen :bakken Double Salted Caramel, Colombian Chocolate & Hazelnut, Vanilla Pecan Praline, Simply The Zest, Caramel Chocolate Crunch, Very Almondberry; dozen met individuele ijsjes Salted Caramel, Madagascan Vanilla and Roasted Almonds, White Chocolate Sticks voorzien van een promotiesticker.
- Het product moet gekocht zijn bij een Albert Heijn supermarkt in Nederland.
- Per kassabon, rekeningnummer en huishouden kan er slechts 1x gebruik gemaakt worden van deze actie.
- Deze actie mag ook gebruikt worden met andere kortingsacties en aanbiedingen. De korting moet echter wel altijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
- Heb je gebruik gemaakt van een kortingsactie in de winkel? De cashback wordt dan over het totaalbedrag van de actieproducten berekend.

Geldig tot: 11 augustus 2021.