Heb jij laatst je rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Als cadeautje kun je direct een gratis ANWB Rijbewijsbox met Wegenwacht® Service bemachtigen.

Met je nieuwe rijbewijs op zak, is de kans groot dat je zit na te denken over het kopen van een eigen auto. Aangezien dit een duur grapje is, gaan veel autobestuurders voor een tweedehands auto. Helaas hebben deze oudere auto's relatief meer onderhoud nodig dan nieuwere auto's, en vandaar is het handig om te beschikken over pechhulp. Je wilt dus zeker gebruik maken van de Wegenwacht Service, die ook nog eens persoonsgebonden is. Dit betekent dat je recht hebt op pechhulp in elke auto waarin je rijdt. Ideaal! Naast pechhulp beschikt de Rijbewijsbox over een gratis ANWB-lidmaatschap en advies bij twijfelgevallen. Daarnaast zit er nog meer in de box, zoals lekkernijen.

Je maakt aanspraak op deze geweldige cadeaus als je max. 1 jaar geleden je rijbewijs hebt gehaald én jonger dan 24 jaar bent. Profiteer nu en ga onbezorgd onderweg met de ultieme Rijbewijsbox!