Ken jij Aspire health drink al? Dit drankje is niet alleen lekker, maar helpt je ook nog eens om extra calorieën te verbranden! Het bevat namelijk groene thee extract, guarana en L-Carnitine. Uit onderzoek is gebleken dat deze stoffen je een energieboost geven en je metabolisme versnellen.

Aspire is dus ideaal als afvallen hoog op je lijstje staat van goede voornemens. Dit calorie- en suikervrije drankje is verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken:  Cranberry, Appel & Açai en Mango. Probeer het nu gratis! Wanneer je nu een blikje haalt, kun je het volledige aankoopbedrag terugkrijgen.

Product: Aspire
Winkel: Jan Linders
Waar vind je de actie?: Janlinders.nl
Wat moet je doen?: Upload een scherpe foto van de kassabon om je geld terug te claimen.

Voorwaarden: 

  • Alleen geldig op een blikje Aspire Health drink t.w.v. € 1,39. Verkrijgbaar in de smaken: Cranberry, Appel & Açai en Mango.
  • Het product moet gekocht zijn in bij een Jan Linders in Nederland.
  • Per kassabon, rekeningnummer en huishouden kan er slechts 1x gebruik gemaakt worden van deze actie.
  • Deze actie mag ook gebruikt worden met andere kortingsacties en aanbiedingen. De korting moet echter wel altijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
  • Heb je gebruik gemaakt van een kortingsactie in de winkel? De cashback wordt dan over het totaalbedrag van de actieproducten berekend.

Geldig tot: 11 februari 2018. Je kunt echter t/m 25 februari 2018 je geld terugclaimen.