Als jij graag de Margriet leest én toe bent aan een nieuwe tas + portemonnee, hebben we goed nieuws voor je. Een abonnement is nu extra voordelig én je krijgt er zomaar een gratis Burkely set t.w.v. € 218,95 bij. Kassa!

Margriet heeft samen met het merk Burkely een prachtige leren tas ontworpen, met een bijpassende portemonnee. De handtas heeft een eigentijdse uitstraling door het gebruik van leer met anacondaprint. Binnen in de tas zitten aparte vakken om bijvoorbeeld je telefoon veilig op te bergen en de buitenkant is afsluitbaar met een rits. Met de bijpassende afneembare schouderband kan de tas ook kruislings over je schouder worden gedragen. De bijpassende portemonnee maakt deze superset af. De portemonnee heeft een insteekvak, is geheel gevoerd en afsluitbaar met een rits. De binnenkant is praktisch ingedeeld met een ritsvak voor muntgeld en ruim voldoende vakken voor pasjes. Het formaat van de tas is 31x27x11 cm, die van de portemonnee 19x12x2 cm.

Tijdelijk is deze schitterende set verkrijgbaar voor slechts €99,95.  Dit geldt voor een jaarabonnement met nu maar liefst 20% korting. Dat betekent dat je maandelijks maar € 8,32 kwijt bent voor een héél jaar! Wees er snel bij, want OP=OP!