Ieder jaar is het weer een uitdaging om voor iedereen een origineel Sinterklaas- en of kerstcadeautje te vinden. Voor de mannen in de familie hebben we in ieder geval al iets leuks gevonden. Profiteer nu van deze aantrekkelijke aanbieding: 20 nummers AutoWeek t.w.v. € 89 + gratis Smartwares dashcam t.w.v. € 69,99 voor slechts € 49,99 in totaal. Dit is een korting van maar liefst € 109!

AutoWeek is dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van auto's en is dus ideaal voor wie op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws op autogebied. Met deze aanbieding ontvang je 20 digitale nummers van dit blad. De dashcam krijg je er nu gratis bij en dit is een leuke gadget voor iedereen.

Met de DVRCAR25 auto dashcam kun je tot vijf uur de verkeerssituatie in Full HD filmen. Zo kun je spannende of grappige gebeurtenissen vastleggen en later terug kijken. De dashcam is ook leuk om mee te nemen op vakantie. Zet de dashcam bijvoorbeeld aan als je over de route du Soleil rijdt naar Zuid-Frankrijk of neem het mee als je een roadtrip maakt door Amerika. Je zult ongetwijfeld thuiskomen met mooie beelden.

Ken jij iemand voor wie dit het perfecte cadeau is? Wees er dan snel bij!