Nu de wintermaanden voor de deur staan en het weer kouder wordt is het belangrijk dat je extra zorg voor jezelf en je gezondheid neemt.

Door een gebrek aan zonneschijn in de winter is vooral een tekort aan vitamine D iets waar veel Nederlanders last van hebben.

V Vitamine heeft een nieuwe generatie multivitaminen ontwikkeld en geeft nu gratis een proefverpakking weg ter waarde van wel €49,95!

De nieuwe alles-in-1 multivitaminen versterken je weerstand en gezondheid direct, je zal jezelf fitter en energieker voelen zelfs tijdens het koude weer.

Vul je gegevens in op de website om zo'n gratis proefpakket te ontvangen. Je betaalt enkel verzend- en administratiekosten van €4,95.

Let wel: als je dit gratis proefpakket aanvraagt, krijg je automatisch de volgende maand een tweede pakket toegestuurd en wordt €24,95 in rekening gebracht. Je moet dus na ontvangst van je gratis pakket het 'abonnement' opzeggen, als je geen tweede pakket wil ontvangen. Als je toch vergeet om op te zeggen, dan kan je uiteraard het product terugsturen en worden geen kosten in rekening gebracht.