Winkel je graag online of ga je binnenkort op reis? Dan kan je niet zonder kredietkaart. Wil je een gratis kredietkaart én €25 cadeau? Probeer dan de gratis MasterCard van ICS!

De MasterCard van ICS is nu het eerste jaar volledig gratis en je ontvangt er meteen €25 bij die je meteen aan om het even wat kan uitgeven! Heb je na een jaar toch niet zoveel behoefte aan een Mastercard? Dan hoef je maar je kaart kosteloos op te zeggen.

Die €25 heb je dan toch maar mooi meegenomen... maar we zijn er zeker van dat je hem gaat blijven gebruiken. Een kredietkaart is namelijk onzettend handig om te hebben. Je kan er al je online aankopen mee doen en een MasterCard is ook zeer handig als je op reis gaat.

Er zijn wereldwijd 27 miljoen adressen waar je met je MasterCard terecht kan. In bijna alle supermarkten, hotels en restaurants kan je met je MasterCard betalen, steeds in de juiste valuta.

Online winkelen gaat zorgeloos als je een MasterCard hebt. MasterCard geeft je Aflevergarantie en Aankoopverzekering, zodat je je nooit hoeft zorgen te maken als je pakje niet aankomt of beschadigd is. Dit wordt door MasterCard dan vergoed.

Bovendien kan je met je MasterCard op krediet kopen, zodat je je aankopen achteraf of gespreid kunt betalen. De MasterCard heeft een standaard bestedingslimiet van €2.500. Dit kan handig zijn voor sommige grote aankopen. Bovendien hoef je geen interesten te betalen als je je aankopen binnen de 21 dagen terugbetaalt.

Heb je geen zin om in het rood te gaan? Vraag dan de prepaid MasterCard aan en je zal alleen geld kunnen uitgeven dat je zelf eerst op je MasterCard hebt gezet.