Een micro USB kabel kan altijd goed van pas komen. De micro USB kabel wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt voor camera's en smartphones. En laat het nou net zo zijn dat we tegenwoordig bijna niet meer zonder onze smartphone kunnen.

Hoe vaker je op jouw telefoon zit, des te vaker je deze natuurlijk moet opladen. Nu kan het vervelend zijn als je geen kabel kunt vinden. Het kan ook voorkomen dat jouw kabel ondertussen toe is aan vervanging. Daarom is het altijd handig om een extra micro USB kabel in huis te hebben. Gelukkig geeft MountainDeals nu gratis micro USB kabels weg!

Wil jij deze graag ontvangen? Een gratis kabel aanvragen is simpel en snel. Hiervoor hoef je slechts 3 korte vragen te beantwoorden. Vervolgens zal er naar je contactgegevens gevraagd worden. Bij het ingeven van je gegevens heb je de keuze of je een abonnement wilt of niet. Indien je hiervoor kiest is de eerste maand gratis en daarna is er een fee. Je kunt dit maandelijks opzeggen. Dit abonnement is dus niet verplicht om de USB kabel te kunnen ontvangen.