'Black Friday' is overgewaaid naar Nederland. Het populaire Amerikaanse evenement staat garant voor spectaculaire kortingen en acties op de dag na Thanksgiving Day. Bij Money2Go vonden ze dat ze jou wel een handje konden helpen met jouw (online) aankopen.

Daarom is alleen dit weekend de Money2Go mastercard geheel gratis! Tussen 25 en 28 november kun je de kredietkaart kosteloos bestellen. Om de kaart te activeren hoef je slechts een (willekeurig) bedrag op de kaart te zetten. En je bent klaar om eens wat kerstinkopen te gaan doen! En waar je dat dan precies gaat doen, maakt niet meer uit! De kaart is wereldwijd te gebruiken bij liefst 36 miljoen acceptatiepunten en 1.5 miljoen pinautomaten.

Je kunt regelmatig profiteren van mooie acties en de kaart zelfs koppelen aan Facebook, de Apple App Store, Google Play, iTunes, Playstation Network en Xbox Live. En uiteraard aan je PayPal account. Het eerste jaar is de kaart volledig gratis en je kunt de kaart opzeggen wanneer je maar wilt. Je zit dus nooit ergens aan vast. Veel plezier met je kerstinkopen!