Of je nu je kennis wilt vergroten, graag die nieuwe functie wilt krijgen of verdieping zoekt om beter te worden in je huidige vak... Profiteer nu van een gratis proefles + studiepakket van NHA!

Bij het starten van een cursus of opleiding is het natuurlijk lastig om goed te kunnen inschatten wat je kunt verwachten. Daardoor is een proefles van NHA de uitgelezen mogelijkheid om te ontdekken of het iets voor jou is. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, taalcursus of hobbycursus; NHA biedt je tientallen mogelijkheden voor ieder niveau en interessegebied.

Klik op de button 'Gratis proefles' die staat weergegeven naast een opleiding. Na inschrijving ontvang je het studiepakket per post en kun je de complete cursus of opleiding 15 dagen uitproberen. Bevalt de cursus niet? Geen enkel probleem. Binnen 15 dagen kun je het startpakket onbeschadigd terugsturen. Verder geen verplichtingen.

Ga op zoek naar het verkrijgen van nieuwe kennis en behaal nieuwe doelen... En misschien heb jij binnen korte tijd wel die nieuwe droombaan te pakken!