Bij Hollandsche Munt zijn nu tijdelijk twee bijzondere munten beschikbaar! Beide munten zijn van de hoogste verzamelkwaliteit.

De eerste munt is van eigen bodem. In 1892 werd de allereerste Gouden Wilhelmina tien gulden munt ooit uitgegeven. Ter ere van het 125-jarig jubileum van deze munt wordt er een strikt gelimiteerde herslag uitgebracht. De munt is verhuld met echt goud en er worden slechts 1.250 exemplaren weggegeven.

Hollandsche Munt heeft daarnaast 3.000 exemplaren weten te bemachtigen van de officiële herslag van de legendarische Double Eagle 1933 munt. Deze munt staat ook wel bekend als de duurste en meest gewilde gouden munt ter wereld.

Jij kunt nu de trotse bezitter worden van deze munten. Momenteel kun je de munten gratis bestellen. Gratis? Ja, je leest het goed. Slechts de (minimale) verzendkosten zijn voor jou. Door de beperkte uitgave kunnen de munten snel weg zijn en daarom ook zeker in waarde stijgen. Wees er dus snel bij en haal één of beide gelimiteerde munten in huis!