Word je zelf een dagje ouder en wordt stappen moeilijk, of heb je oudere familieleden die niet meer goed te been zijn? Dat is jammer! Een flink aantal jaren op de teller hebben, zou niet mogen betekenen dat je aan bewegingsvrijheid moet inboeten.

Heb je al eens gedacht aan een scootmobiel?

Wij raden het Nederlandse bedrijf Molenaar aan. Ze zijn de grootste aanbieder van scootmobielen en helpen je graag bij het kiezen van een scootmobiel op maat, die aan al je wensen voldoet. Molenaar biedt niet alleen een uitstekende kwaliteit en service, maar ook de laagste prijsgarantie van Nederland.

Benieuwd welke soorten scootmobiels er zijn en hoeveel de verschillende opties kosten? Bestel dan gratis de nieuwe brochure van Molenaar.

Vraag de brochure nu aan, en de volgende werkdag ligt hij al in je bus.

En als je zou willen bestellen? Met altijd 250 scootmobiels op voorraad en binnen twee werkdagen geleverd, zorgt Molenaar dat je snel opnieuw de baan op kunt.

Profiteer deze week ook van deze geweldige aanbieding: een gratis uitvouwbare scootmobiel ter waarde van €990 (!) bij aankoop van een vaste standaard scootmobiel. Handig voor op reis of ter reserve. Alle beschikbare modellen en prijzen kun je vinden in de brochure zelf.