Ben jij op zoek naar een leuke activiteit om te doen in december? Dan hebben wij iets voor je gevonden. Wat dacht je van een tv-opname bijwonen? De AVROTROS is namelijk op zoek naar een enthousiast publiek voor een nieuw programma. Bestel nu gratis tickets om bij de opnames van De Curling Quiz te zijn.

De Curling Quiz is een 7-delige kennisquiz op het ijs. Twee teams van bekende Nederlanders gaan de strijd met elkaar aan. Elk team moet punten verzamelen door sportieve en winterse vragen te beantwoorden. Er moet natuurlijk ook zo goed mogelijk gecurld worden om punten te verdienen.

De quiz wordt gepresenteerd door Frans Bauer en aan zijn zijde staan de twee teamcaptains: voormalig hockeyster Ellen Hoog en voormalig topschaatser Mark Tuitert. Ook sportcommentator Evert ten Napel is van de partij. Hij zal uitgebreid verslag doen van alle sportieve prestaties in de studio.

Wil jij deze BN'ers in levende lijve zien en een middag of avond vol entertainment beleven? Reserveer dan plekken voor deze unieke quiz!