Kinderen spelen natuurlijk veel liever dan dat ze rustig gaan zitten en een boekje lezen. Maar wat als deze twee gecombineerd konden worden? Precies, lezen en spelen tegelijkertijd! Vos en Haas komt met de oplossing door een reeks e-books (digitaal verkrijgbare boeken) uit te brengen. Een compleet nieuwe belevenis voor jouw kind, en ook nog erg leerzaam.

De verhalen kunnen zelf worden gelezen, maar ook worden bekeken en beluisterd met behulp van een audioverhaal. De meeleesfunctie, waarbij de zinnen worden opgelezen en de woorden gelijktijdig worden opgelicht, is de perfecte oplossing voor beginnende lezers! Verder zorgen extra functies zoals animaties en taalspelletjes voor extra interactie en motivatie.

De e-books van Vos en Haas zijn nu gratis te downloaden via de website van Uitgeverij Lannoo kinderboeken. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is het invullen van je naam en e-mailadres. Vervolgens staat er direct een download-linkje voor je klaar. Veel lees- en speelplezier met jouw kind!