Ben je op zoek naar bijenkorf?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over bijenkorf
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Verdien gratis cadeaubonnen in ruil voor je mening

Heb jij ook iets te veel vrije tijd over? Deze kun je besteden aan nóg meer bankhangen en series kijken, maar je kunt er ook voor kiezen om binnen een paar minuutjes gratis cadeaubonnen te verdienen. Bij StemPunt spaar je voor shoptegoed van o.a. bol.com, de Bijenkorf en Zalando door online enquêtes in te vullen. Dit doe je waar en wanneer... Lees verder »

Deel je mening en verdien »
Actie afgelopen

Gratis M·A·C lipstick t.w.v. € 19,50

Zet het in je agenda: 28 juli is National Lipstick Day. Cosmeticamerk M·A·C en de Bijenkorf vieren dit op een bijzondere wijze. Er worden namelijk gratis lipsticks t.w.v. € 19,50 uitgedeeld! Veel beautybloggers zijn dol op M·A·C lipsticks, omdat ze in prachtige tinten verkrijgbaar zijn en goed blijven zitten. Ontdek het nu zelf of breid je... Lees verder »

Bekijk hier de openingstijden »
Actie afgelopen

Gratis insectengids én kans op verblijf bij Landal Greenparks

Bijen, wespen, muggen, motten en vlinders. Veel mensen zijn ze liever kwijt dan rijk. We kunnen echter niet zonder ze, omdat onze ecosystemen afhankelijk zijn van insecten. Zo bestuiven ze de gewassen die we eten. Met andere woorden: zonder insecten kunnen we niet lang overleven. Vraag nu daarom de gratis insectengids van Natuurmonumenten en lees... Lees verder »

Bestel de gratis insectengids »
Actie afgelopen

Gratis Mandemakers keukenboek én win Bijenkorf cadeau!

Heb jij bouwplannen? Dan heb je waarschijnlijk ook al nagedacht over de keuken? Of toch nog niet? Maakt het niet! Met het extra dikke keukenboek (116 pagina’s!) van Mandemakers Keukens doe je onmiddellijk heel wat inspiratie op. Door de prachtige en grote foto’s krijg je meteen een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is... Lees verder »

Vraag het Mandemakers keukenboek gratis aan »