Ben je op zoek naar bloemen planten?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over bloemen planten
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis zakje 'Vergeet-mij-niet' zaadjes

Wist jij dat ruim 100.000 kinderen in Nederland in een onveilige of instabiele thuissituatie opgroeien? Veel van deze kinderen worden hierdoor noodgedwongen uit huis geplaatst. Dit is een trieste situatie waardoor veel kinderen geen zorgeloos kind meer kunnen zijn. Laat zien dat jij aan de kwetsbare kinderen in Nederland denkt en vraag een gratis zakje... Lees verder »

Ontvang de gratis Vergeet-mij-nietjes »
Actie afgelopen

Gratis proeftafel op de Intratuin Zomerinspiratiedag

Er is helaas een klein foutje in de nieuwsbrief geslopen: de workshops zijn niet gratis, maar de proeftafel wel. Onze oprechte excuses hiervoor! Zet 23 juni alvast in je agenda, want dan vindt de Zomerinspiratiedag van Intratuin plaats! Op deze dag kun je gratis het buitenleven komen proeven. Er staan dan verschillende tafels met eetbare... Lees verder »

Schrijf je in voor een activiteit »
Actie afgelopen

Ontvang 2 gratis planten bij Intratruin op 23 juni

Veel tuinen in Nederland hebben hun groene karakter verloren en bestaan voor het grootste gedeelte uit tegels of stenen. Intratuin wilt hier verandering in brengen en organiseert daarom met Groei & Bloei de inwisselactie ‘Tegel eruit, Plant erin’. Iedereen die op 23 juni een tegel inlevert bij Intratuin ontvangt 2 gratis planten uit het vlinder- en... Lees verder »

Lees hier meer over deze actie »