Ben je op zoek naar brouwerij?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over brouwerij
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis bier testen voor Bavaria

Ben jij ook een fervent bierliefhebber en zou je graag een officiële biertester willen worden? Dan heb je geluk, want Bavaria is op zoek naar 200 bier-testers. Dat wordt dus van je hobby je werk maken! Tegenwoordig is het alcoholvrije biertje helemaal hip and happening. Hier proberen de grote biermerken dan ook zo goed mogelijk op in te spelen. Bavaria brengt binnenkort... Lees verder »

Word biertester van Bavaria »
Actie afgelopen

Gratis toegang Bierfestival Hoppig

Als je een bierliefhebber bent, wil je komend weekend écht niet missen. Het Bierfestival Hoppig vindt weer plaats en de toegang is gratis! Op deze herfsteditie van Hoppig Bierfestival vind je een mooie selectie Nederlandse brouwerijen. Samen hebben de brouwers meer dan 50 speciaalbieren mee. Proef de verschillen, praat met de brouwers en kom alles... Lees verder »

Check de brouwers en artiesten hier »
Actie afgelopen

Probeer gratis Bavaria alcoholvrij bier

Heerlijk fris en ook nog een goede schuimkraag: het alcoholvrije biertje van Bavaria wordt steeds populairder en jij kan het nu gratis uittesten! Tegenwoordig gaat iedereen een stuk bewuster om met hun gezondheid. Hierdoor is het alcoholvrije biertje steeds meer komen te passen binnen deze nieuwe levensstijl. Daarbij zijn de 0,0% biertjes een stuk lekkerder geworden en... Lees verder »

Upload de bon en krijg je geld terug »