Ben je op zoek naar dierentuin?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over dierentuin
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Voordelig een dagje uit met de gratis Tapperuse app

Schrik jij soms van de dagprijzen van attractieparken, speeltuinen en wellnesscentra? Wij hebben een manier gevonden om minder geld kwijt te zijn aan leuke activiteiten en dagjes uit. Met Tapperuse betaal je slechts voor de tijd die je ergens bent of iets gebruikt. Deze kostenbesparende app download je helemaal gratis! Het werkt als volgt: ontdek... Lees verder »

Download Tapperuse gratis »

Bezoek gratis Dierentuin Animal Farm

Tegenwoordig is een dagje naar de dierentuin al bijna niet meer te betalen… Vandaar dat dit een perfect moment is om eens gratis een bezoekje te brengen aan Dierentuin Animal Farm in Beverwijk! Dit mooie initiatief is ooit door enkele vrijwilligers gestart als kinderboerderij, maar ondertussen uitgegroeid tot heuse kleine dierentuin. Tegenwoordig wordt de Animal... Lees verder »

Bezoek gratis de dierentuin »
Actie afgelopen

Doe de gratis Slaapwandeling in ARTIS

Hoe doen flamingo’s dat: slapen op één poot? Waarom geven paddenstoelen licht in het donker? En hoe jagen vleermuizen in de afwezigheid van licht? Jij vindt alle antwoorden op deze vragen tijdens de gratis Slaapwandeling in ARTIS! Van 6 december t/m 18 januari (enkel op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen) organiseert ARTIS de Slaapwandeling. Met een speciaal ontwikkelde... Lees verder »

Vind hier alle informatie »
Actie afgelopen

De leraren staken? Ga gratis naar de dierentuin

Morgen, 6 november, staken de leraren. Gelukkig speelt een Rotterdamse dierentuin hierop in en krijgt jouw kind gratis toegang. Zo steekt jouw kind toch nog wat op tijdens deze woensdag. Diergaarde Blijdorp te Rotterdam is morgen the place to be voor basisschoolkinderen. Ga je liever een rustig dagje uit naar het museum met jouw zoon en/of dochter?... Lees verder »

Lees hier alles over het gratis dagje uit »
Actie afgelopen

Tweede dierentuinkaartje gratis bij Beemster - loopt bijna af!

De scholen zijn allemaal weer begonnen, maar dat betekent natuurlijk niet dat je geen leuke dingen meer kunt ondernemen. Misschien dit weekend eens de dierentuin bezoeken? Beemster helpt je op weg! Want van deze kaasspecialist krijg je nu een gratis tweede kaartje. Daarmee kun je een leuk dierenpark bezoeken met familie of vrienden. Hoe werkt... Lees verder »

Vul hier je actiecode in »