Ben je op zoek naar homeopathie?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over homeopathie
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis Homeopathiewijzer t.w.v. € 4,95 ontvangen

Homeopathie maakt het mogelijk om op een natuurlijke wijze het herstellend vermogen van de mens te stimuleren. En er is nu een gratis Homeopathiewijzer voor je samengesteld met informatie en tips! In deze Homeopathiewijzer vind je voor alle kwaaltjes een passende plant, die zorgt voor een homeopatische zelfzorgoplossing. Het is daarmee een zeer bruikbare informatiegids... Lees verder »

Ontvang gratis de homeopathiewijzer »

Gratis Homeopathiewijzer t.w.v. € 4,95

Je hebt vast weleens van homeopathie gehoord, maar misschien weet je niet wat het precies inhoudt. Vereniging Homeopathie biedt je de gelegenheid om meer over deze geneeswijze te leren met de gratis Homeopathiewijzer. Dit is een handige informatiegids voor homeopathische zelfzorgoplossingen. De meest voorkomende kwalen worden op alfabetische volgorde besproken. Er wordt ook uitgelegd welke... Lees verder »

Ontvang een gratis Homeopathiewijzer »

Ontvang een gratis zakje tijm- en kamillezaadjes

Homeopathie activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit gebeurt geheel op natuurlijke wijze, met natuurlijke producten. Tijm en Kamille zijn hier twee voorbeelden van. Tijm kun je bijvoorbeeld goed gebruiken bij verkoudheid, maagklachten of mond- of tandvleesinfecties. Kamille is daar ook geschikt voor en helpt daarbij infecties van de huid te verminderen. Je kunt... Lees verder »

Vraag hier jouw gratis zakje aan »
Actie afgelopen

Gratis Homeopathische EHBO kit t.w.v. € 45,82

Van 10 t/m 16 april wordt de Week van de Homeopathie georganiseerd. En in het kader van deze week kun jij een gratis Homeopathische EHBO kit ontvangen voor jouw sportvereniging! We hebben er waarschijnlijk allemaal al wel eens van gehoord, maar wat is het nu ook alweer? Homeopathie wordt gezien als een geneeskunde, waarbij het natuurlijk... Lees verder »

Ontvang een gratis EHBO kit »