Ben je op zoek naar kleding wassen?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over kleding wassen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis samples NaturalSenz vaatwas- en waspoeder

NaturalSenz is het nieuwe, duurzame schoonmaak- en wasmiddelmerk dat gemaakt wordt in Nederland. Het bevat voornamelijk natuurlijke ingrediënten, is volledig biologisch afbreekbaar en ook geschikt voor wassen op lage temperaturen. En jij kan de milieuvriendelijke producten die Ecocert en Vegan gecertificeerd zijn, gratis uitproberen! Hoe? Door op de actiepagina gratis samples van het NaturalSenz (vaat)waspoeder... Lees verder »

Claim je samples van NaturalSenz  »

Gratis proefverpakking Nikwax

Nikwax Tech Wash is een wasmiddel dat speciaal ontwikkeld werd voor waterdichte en waterafstotende kleding. Het werkt samen met je gewone wasmiddel en verwijdert het vuil én revitaliseert de waterafstotende werking. Voor een gratis proefverpakking moet je de 5 vragen in de Web Quiz beantwoorden. Tip: kies voor ‘Alle bovenstaande’ of ‘Elk van bovenstaande’ als... Lees verder »

Beantwoord de vragen en ontvang je proefverpakking Nikwax »
Actie afgelopen

Haal een fles Silan Suprême wasverzachter en krijg je geld terug

Op zoek naar een wasverwachter die niet alleen je kleding verzacht, maar ook nog eens een luxe geur achterlaat? Probeer dan gerust de nieuwe Silan Suprême eens. De geur van deze wasverwachter is samengesteld door Franse parfumeurs. En dat kun je ruiken! Product: Silan Suprême Glamour 600 ml, Silan Suprême Romance 600 ml of Silan Suprême... Lees verder »

Vraag hier je geld terug »