Ben je op zoek naar lage energierekening?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over lage energierekening
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Laat gratis je energietarief checken en betaal minder

Heb jij ook geleden onder de stijgende energieprijzen? Of voel jij nog steeds de financiële kater hiervan? Maak dan gebruik van de gratis tariefchecker en ontdek gelijk of jij te veel betaalt voor jouw energiefactuur en hoeveel je kunt besparen. Dankzij de Landelijke Energiebond krijg jij eerlijk en vrijblijvend advies over jouw energietarieven. Alle spelers op de... Lees verder »

Doe de check »
Actie afgelopen

Win een lampenpakket t.w.v. € 75 + ontvang 10% korting

LED-lampen zijn een stuk beter voor het milieu én voor de portemonnee. Wil jij switchen naar deze energiebesparende lampen? Doe dan mee met de winactie en maak kans op een lampenpakket t.w.v. € 75. De lampen in het pakket verbruiken namelijk 85% minder energie dan gloeilampen en zijn tot 75% zuiniger dan halogeenlampen. Je lampen... Lees verder »

Doe mee en ontvang korting »
Actie afgelopen

Ontvang 3 maanden gratis stroom & win een elektrische fiets

Groene energie is beter voor het milieu én de portemonnee. Zit jij erover na te denken om over te stappen op groene stroom? Dan is dit het juiste moment! Qurrent is namelijk uitgeroepen tot de  allergroenste energieleverancier van Nederland en dat wordt gevierd met een bijzonder cadeau. Wie nu klant wordt, krijgt 3 maanden gratis stroom! Hiermee bespaar... Lees verder »

Meld je gratis aan »