Ben je op zoek naar nationale tulpendag?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over nationale tulpendag
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis tulpen tijdens Nationale Tulpendag Amsterdam

Naar jaarlijkse gewoonte komt het Museumplein in Amsterdam op de derde zaterdag van januari tot leven tijdens de Nationale Tulpendag. Op zaterdag 20 januari opent de betoverende pluktuin vanaf 13u waar je de kans krijgt om 20 kleurrijke tulpen te plukken. Je krijgt van de organisatie een biologisch afbreekbaar tulpentasje met genoeg plek voor een... Lees verder »

Kom alles te weten over de Nationale Tulpendag »
Actie afgelopen

Pluk gratis een bos tulpen op de Dam

HERINNERING Zaterdag 19 januari is Nationale Tulpendag en dit wordt traditiegetrouw gevierd met de opening van de tulpenpluktuin. Kom jij ook een gratis bosje tulpen plukken? De tulpenpluktuin vind je op de Dam (Amsterdam) en gaat om 13:00 open. Je kunt geheel kosteloos naar binnen en krijgt een gratis biologisch afbreekbaar tulpentasje. Vervolgens mag je... Lees verder »

Bekijk hier alle info »
Actie afgelopen

Pluk gratis een bosje tulpen op de Dam

Heb jij op 20 januari al plannen? Zo niet, dan hebben wij een leuke suggestie voor je. Kom zaterdag naar de Dam in Amsterdam en pluk jouw eigen bosje tulpen.  Aanstaande zaterdag is het namelijk Nationale Tulpendag. Dit wordt gevierd met een mega tulpenpluktuin in het centrum van Amsterdam. Vanaf 13.00 is de tuin open en... Lees verder »

Lees hier alles over Nationale Tulpendag »