Ben je op zoek naar peuter?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over peuter
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis Kwebbels boekenpakket + minifotoboek

Heb jij al weleens van het Kwebbels kinderboekenpakket gehoord? Dit is een pakket met 4 leuke lees-, leer- en doeboeken speciaal voor kinderen. Jij kunt het boekenpakket éénmalig gratis te ontvangen. Tijdelijke actie: wie nu kennis maakt met Kwebbels ontvangt tijdelijk een gratis minifotoboek van Pixum! Het boekenpakket is samengesteld op basis van de leeftijd en... Lees verder »

Claim het gratis pakket en fotoboekje »
Actie afgelopen

Word gratis lid van de bibliotheek + gratis vingerpoppetje

De Nationale Voorleesdagen zijn volop in gang! Tot en met 2 februari kunnen peuters en kleuters meedoen met gezellige voorleesactiviteiten in de bibliotheek. Dit is ook het perfecte moment voor je zoon of dochter om lid te worden van de bibliotheek. Alle kinderen (t/m 6 jaar) die in deze periode lid worden, ontvangen namelijk een... Lees verder »

Word gratis lid »
Actie afgelopen

Gratis kennismaking met Kwebbels kinderboeken

Voor alle kinderen tussen de twee en twaalf jaar oud: Kwebbels kinderboeken. Een verrassing op maat. Het maandelijkse pakket bestaat telkens uit vier nieuwe lees-, leer- en doeboeken van verschillende bekende merken, speciaal geselecteerd voor jouw kind. Dit pakket van vier boeken is nu eenmalig gratis te ontvangen. De verzendkosten van 6,95 euro zijn echter wel... Lees verder »

Ik wil graag kennismaken »