Ben je op zoek naar presentje?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over presentje
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis jubileumzegel ter ere van Koninklijk jubileum

Vandaag is het exact 15 jaar geleden dat (inmiddels) koning Willem-Alexander en de toen nog onbekende Maxima in het huwelijk traden. Vijftien jaar laten blikken we terug op een zeer geslaagd huwelijk en dat moet gevierd worden! Vraag nu een gratis ‘officiële eerste dag’ postzegel aan, speciaal ter ere van het Koninklijk Huwelijk. Een uniek... Lees verder »

Ik wil een gratis jubileumzegel ontvangen »
Actie afgelopen

Gratis unieke jubileumzegel van het koninklijk huwelijk

Kun jij je het nog herinneren? Het huwelijk van (inmiddels) koning Willem-Alexander en ‘zijn Maxima’? Op 2 februari 2002 traden de twee in het huwelijk en om het 15-jarig jubileum te vieren wordt er nu wel een heel bijzonder cadeau weggegeven. Je kunt nu geheel gratis een officiële ‘1e dag postzegel’ ontvangen, ter ere van het... Lees verder »

Ik wil de gratis postzegel ontvangen »
Actie afgelopen

Gratis telefoontje van Sinterklaas

Leuk om je kleine dreumes eens waanzinnig te verrassen op sinterklaasavond? Dit is een leuke! Laat je zoontje of dochtertje door niemand minder dan Sinterklaas zelf gebeld worden op sinterklaasavond. Helemaal gratis! Met deze populaire app krijg je een ’telefoontje’ van de Sint. Hij spreekt het kind streng of juist bemoedigend aan en vertelt iets... Lees verder »

Ik wil een telefoontje van sint ontvangen »
Actie afgelopen

Gratis kaartje met bloemzaadjes

Wil je in deze periode van kaartjes en presentjes eens een heel bijzonder cadeautje weggeven? Deze actie van de Vereniging Homeopathie zal je dan zeker aanspreken. De vereniging trakteert op bloemen. Dat houdt in dat je helemaal gratis een kaartje voor jezelf of iemand anders kunt bestellen. De kaartjes zijn uniek omdat ze deels zijn... Lees verder »

Ik maak iemand blij met een bloemenkaartje »