Ben je op zoek naar wasmachine?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over wasmachine
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis samples NaturalSenz vaatwas- en waspoeder

NaturalSenz is het nieuwe, duurzame schoonmaak- en wasmiddelmerk dat gemaakt wordt in Nederland. Het bevat voornamelijk natuurlijke ingrediënten, is volledig biologisch afbreekbaar en ook geschikt voor wassen op lage temperaturen. En jij kan de milieuvriendelijke producten die Ecocert en Vegan gecertificeerd zijn, gratis uitproberen! Hoe? Door op de actiepagina gratis samples van het NaturalSenz (vaat)waspoeder... Lees verder »

Claim je samples van NaturalSenz  »

Gratis proefverpakking Nikwax

Nikwax Tech Wash is een wasmiddel dat speciaal ontwikkeld werd voor waterdichte en waterafstotende kleding. Het werkt samen met je gewone wasmiddel en verwijdert het vuil én revitaliseert de waterafstotende werking. Voor een gratis proefverpakking moet je de 5 vragen in de Web Quiz beantwoorden. Tip: kies voor ‘Alle bovenstaande’ of ‘Elk van bovenstaande’ als... Lees verder »

Beantwoord de vragen en ontvang je proefverpakking Nikwax »
Actie afgelopen

Maak kans op een Samsung Eco Bubble

Wil jij ook energie besparen bij elke wasbeurt? Maak dan nu kans op de Samsung Eco Bubble wasmachine! Doordat de wasmachine gebruik maakt van de baanbrekende Ecobubble-technologie, kun je tegenwoordig koud wassen en hetzelfde resultaat behalen als met 40 graden. En daarnaast gebruik je minder energie en heb je uiteindelijk minder energiekosten. Om kans te... Lees verder »

Maak kans op een Samsung Eco Bubble »