Ben je op zoek naar workshop?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over workshop
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis workshop bijzettafel maken bij KARWEI

Heb jij al plannen voor 14 juli? KARWEI organiseert op deze dag weer een leuke workshop. Kaarthouders van deze populaire bouwmarkt mogen gratis meedoen met een workshop ‘Bijzettafel maken’. Een bijzettafel is onmisbaar in huis. Je kunt namelijk altijd je afstandsbediening, boek, glas of kopje ergens kwijt. En het is natuurlijk veel leuker om een... Lees verder »

Geef je op voor de gratis workshop »
Actie afgelopen

Gratis proeftafel op de Intratuin Zomerinspiratiedag

Er is helaas een klein foutje in de nieuwsbrief geslopen: de workshops zijn niet gratis, maar de proeftafel wel. Onze oprechte excuses hiervoor! Zet 23 juni alvast in je agenda, want dan vindt de Zomerinspiratiedag van Intratuin plaats! Op deze dag kun je gratis het buitenleven komen proeven. Er staan dan verschillende tafels met eetbare... Lees verder »

Schrijf je in voor een activiteit »
Actie afgelopen

Gratis workshop opbergkist maken bij de KARWEI

Lijkt het jou leuk om een zelfgemaakte opbergkist te hebben om bijvoorbeeld tijdschriften, speelgoed of gereedschap in op te bergen? Dan is dit echt iets voor jou. Op 11 november kun jij deelnemen aan een gratis workshop bij een KARWEI bouwmarkt bij jou in de buurt. Tijdens de workshop zet je onder begeleiding een kluspakket t.w.v. € 62 in... Lees verder »

Meld je gratis aan »
Actie afgelopen

Maak gratis je eigen buitentrolley bij Karwei

Heeft jouw tuin wel weer eens een impuls nodig? Of ga je de tuin helemaal zomerklaar maken? Dan kan een mooie buitentrolley niet ontbreken. De tuintrend van dit moment! Op zaterdag 8 juli organiseert Karwei een onvervalste workshop ‘buitentrolley maken’. Je leert dan om zelf een buitentrolley in elkaar te zetten. Deelname is helemaal gratis... Lees verder »

Meld je hier aan voor de workshop »