Het dagelijks leven is al druk genoeg voor iedereen. Of je nou jongleert met studeren aan de universiteit, je bijbaantje en een sociaal leven of moet rennen en vliegen om het gezin te onderhouden, schoonmaken hoort bij de dagelijkse bezigheden.

En daar heb je helaas niet altijd tijd voor. Gelukkig maak je nu kans op een jaar lang gratis schoonmaakhulp van Helpling t.w.v. 2.250,-

Hoe maak je kans? Doe mee aan het VAvA-onderzoek en beantwoord de vragen. Het onderzoek gaat over de levensstijl van Nederlandse huishoudens.

Je privacy wordt gerespecteerd in het onderzoek, je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met andere bedrijven, je antwoorden worden enkel gebruikt om diensverleningen zoals Helpling te optimaliseren voor Nederlandse gezinnen.

Vandaar dat jouw hulp bij het onderzoek sowieso beloond wordt met een gratis €5,- kortingsvoucher, te besteden bij Helpling schoonmaakhulp.

Deze gegarandeerde kortingsvoucher krijg je toegestuurd in de mail na het voltooien van het onderzoek.

En als jij de wedstrijd wint, hoef je je sowieso geen zorgen meer te maken over de schoonmaak, want die wordt dan een jaar lang voor jou gedaan!

Deze actie loopt tot en met 31 december 2016. In de eerste week van januari 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt.