Het einde van de lange wintermaanden lijkt voorlopig nog niet in zicht. Maar niet getreurd, want dit is juist het ideale moment om thuis, lekker warm op de bank gratis te kunnen kijken naar enkele nieuwe topseries van Videoland!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de spannende nieuwe serie Judas. De serie laat je het leven zien van Astrid, de zus van topcrimineel Willem Holleeder. Wat heeft haar uiteindelijk zo ver gekregen om haar eigen broer te verraden bij Justitie? Spanning gegarandeerd! 

https://youtu.be/sJtdmRxOAxk

Naast Judas biedt Videoland onder andere ook de veelbesproken misdaadserie Mocro Maffia aan via haar streamingdienst. Wil je direct je proefperiode starten? Je hoeft hiervoor enkel een verificatiebetaling van €0,01 cent te voldoen om gelijk al je favoriete films en series te kunnen bekijken. Uiteraard zit je nergens aan vast en kun je je abonnement tijdens deze twee weken proefperiode eenvoudig weer beëindigen. Houd er wel rekening mee dat de aanbieding enkel geldt voor nieuwe gebruikers, die nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van de gratis proefperiode.

Wil je Judas, Mocro Maffia of één van de andere duizenden nationale of internationale films en series uit het aanbod van Videoland bekijken? Wacht dan niet langer en geniet de komende twee weken van gratis kijkplezier!