Red - Wij werden erop geattendeerd dat dit geen gratis gedicht is. Een gedicht op maat kost € 1,50. Onze excuses hiervoor.

Sinterklaas zat te denken, wat hij .. ehh, nee niet weer! Dit jaar wil je wel eens origineel uit de hoek komen, toch? En niet iedereen is nou eenmaal een geboren dichter. Dat begrijpen wij ook.

Voor de mensen die wel wat assistentie kunnen gebruiken met het schrijven van een gedicht, is er nu een gratis hulp. Geen rijmhulpjes of rijmwoordenboeken meer. Met deze gratis rijmmachine hoef je alleen de naam, het geslacht en de hobby's in te vullen van degene die jij op 5 december gaat verrassen! Je krijgt dan binnen een paar minuten een prachtig gedicht in je mailbox. Kant en klaar.

Je kunt deze handige optie vinden aan de linkerkant van het menu onder 'rijmmachine'. Goed om te weten: je schrijft je automatisch in voor de nieuwsbrief van Shopple. Als je deze niet wenst te ontvangen, kun je je natuurlijk direct weer uitschrijven. We wensen je een hele fijne sinterklaasavond!