Gratis Whiskas kittenpakket

Hebben jullie sinds kort een kitten in huis rondlopen? Of misschien is er wel eentje op komst? Vraag dan zeker het kittenpakket van Whiskas aan, uiteraard helemaal gratis! In het kittenpakket ontdek je een maaltijdzakje, snoepjes, een aantal kortingsbonnen en handige informatie. Naast het gratis kittenpakket ontvang je ook op regelmatige basis de nieuwsbrief ‘Groeien... Lees verder »

Vraag het kittenpakket gratis aan »

Geld terug van je Parodontax tandpasta

Parodontax tandpasta staat bekend om zijn effectieve formule die helpt bij de bestrijding van tandvleesproblemen en de bevordering van een gezonde mondhygiëne. Het resultaat mag dan ook gezien worden: een schoner, gezonder gebit én een stralende glimlach! Stel dat je toch niet zo tevreden bent over de tandpasta, dan krijg je gewoon je aankoopbedrag volledig... Lees verder »

Krijg je geld terug van je Parodontax tandpasta »

Doe mee met de massaclaim en krijg tot € 1500 vergoeding

Gebruik jij regelmatig Facebook? Dan zou het wel eens kunnen dat jij recht hebt op schadevergoeding tot wel € 1500. SOMI is een erkende claimstichting die zich inzet voor de privacy en data-autonomie van zijn gebruikers. Zij eisen van Facebook dat ze hun onrechtmatige gegevensverwerkingspraktijken stopzet en de verscheidene dataleks die hebben plaatsgevonden, compenseert. Heb jij Facebook gebruikt na 25... Lees verder »

Dien je claim in »

Gratis beveiligingscheck t.w.v. € 150, gratis videodeurbel en meer

Met de zomer voor de deur, liggen ook dieven op de loer. Laat je er niet door vangen en ga voorbereid het nieuwe seizoen in! Met Verisure wordt veiligvoelen helemaal een makkie! Jij kunt namelijk een gratis beveiligingscheck t.w.v. € 150 aanvragen! Je hoort het goed. En dat is nog niet eens het beste van alles! Tijdelijk krijg je ook 40%... Lees verder »

Vraag je gratis check aan »