Met de MAGGI mixen maak je de lekkerste gerechten met groenten. Hierbij kun je denken aan heerlijke ovenschotels, dagschotels of Hollandse pannetjes. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het toevoegen van verse ingrediënten. Dus een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI! Haal een zakje kruidenmix in huis en ontdek zelf hoe handig dit product is. Je kunt nu je geld terug krijgen, waardoor je de MAGGI mix helemaal gratis kunt proberen.

Product: MAGGI mix
Winkel: Diverse supermarkten
Waar vind je de actie?: Scoupy.nl
Wat moet je doen?: Upload een foto van de kassabon en scan de streepjescode van het actieproduct.  Vul ook je gegevens in om 100% cashback te ontvangen.

Voorwaarden: 

  • Alleen geldig op de volgende varianten: Dagschotel Broccoli kaas met gehakt – 54 gr, Dagschotel Broccoli zoetzuur met paprika en gehakt – 67 gr, Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt – 70 gr, Dagschotel Bloemkool milde kerrie – 43 gr, Dagschotel Paprika goulashsaus met champignons en kip – 51 gr, Hollands Pannetje Sperziebonen jachtsaus met hamlapjes – 54 gr, Hollands Pannetje Champignonsaus met prei en kip – 40 gr, Ovenschotel Bloemkool room met gehakt – 57 gr, Ovenschotel Prei kerrie met gehakt – 64 gr, Ovenschotel Witlof-crème met gehakt – 61 gr, Ovenschotel Zuurkool crème fraîche met gehakt – 56 gr.
  • Maximaal 1 actieproduct per persoon. Het product moet gekocht zijn in een winkel in Nederland.
  • Per kassabon, rekeningnummer en persoon kan er slechts 1x gebruik gemaakt worden van deze actie.
  • Deze actie mag ook gebruikt worden met andere kortingsacties en aanbiedingen. De korting moet echter wel altijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
  • Heb je gebruik gemaakt van een kortingsactie in de winkel? De cashback wordt dan over het totaalbedrag van de actieproducten berekend.

Geldig tot: het maximaal aantal cashbacks is bereikt (zie website)