E.ON is één van de grootste leveranciers van 100% groene stroom in Europa; in Nederland is E.ON de voordeligste leverancier. Ze bieden de beste tarieven, zowel voor gas als voor stroom. Zo is E.ON al 6 keer als zéér voordelig getest door de Consumentenbond!

Eén van de leukste redenen om bij E.ON aan te sluiten is dat je kan genieten van 100% groene stroom zonder dat je er meer voor moet betalen. Integendeel: je bespaart! (in tegenstelling tot andere leveranciers die je kosten aanrekenen voor groene stroom)

Daarnaast kun je bij E.ON rekenen op tips en hulp om verbruik te verminderen, kosten te besparen en zelfs je eigen stroom op te wekken.

Overstappen op E.ON is zeer gemakkelijk en bovendien helemaal gratis.

Om over te stappen, bezoek de website van E.ON en bereken je besparing. Kies je voor E.ON, dan krijg je eerst 14 dagen bedenktijd, waarna je huidige contract automatisch wordt opgezegd. Hierna hoef je alleen nog je meterstanden door te geven en de overstap is geregeld!

Eventuele kosten worden door E.ON gedekt en uiteraard zul je geen minuut zonder stroom zitten. De gratis overstapservice wordt door klanten op de website gaslicht met een dikke 10 gewaardeerd.

Als je nog vragen hebt, kun je altijd met de klantenservice van E.ON contact nemen. Dit is volledig gratis. Vul je telefoonnummer in op de website en zij zullen jou opbellen, zodat je zelfs geen telefoonkosten hebt.