Kersverse motorrijders en -rijdsters, opgelet! De MOTORbeurs Utrecht is weer in zicht, en uiteraard komt dit gepaard met een ludieke actie. Als jij het afgelopen jaar jouw mottorrijbewijs hebt gehaald, ontvang je een gratis ticket voor de donderdag!

Voor wie op zoek is naar een nieuwe of gebruikte motor, accessoires, motorkleding en/of inspiratie voor een motorreis, wilt hèt grootste motorevent van Nederland niet missen. Dit jaar vindt deze plaats van 20 t/m 23 februari 2020. Hier ruik, voel en ervaar je de nieuwste modellen voor het aankomende seizoen. En wat je ook maar nodig hebt; het is hier te vinden.

Bereid je voor op een dag vol actie met stuntshows, testritjes, demonstraties, live motorbuilds, motorsport en zelfs een gratis motorrijles. Heb jij dit laatste niet nodig, omdat jij tussen MOTORbeurs Utrecht 2019 (17 februari 2019) en MOTORbeurs Utrecht 2020 (20 februari 2020) je eerste motorrijbewijs hebt behaald (categorie: A1, A2, A)? Dan kun jij nu een voucher aanvragen. Tegen inlevering van deze voucher en op vertoon van jouw motorrijbewijs ontvang je op donderdag 20 februari 2020 bij de kassa van Jaarbeurs een gratis entreeticket!