De vastgoedmarkt is erg in trek. Toch is er op dit moment een tekort van 3.000 woningen in ons land, en de komende jaren moeten er minstens 1 miljoen woningen bijgebouwd worden om aan deze vraag te voldoen. Vraag daarom een gratis grondprojecten brochure aan, want dit kan enorm in jouw voordeel gaan werken!

Grondprojecten met nog niet de (volledig) juiste bestemming en/of vergunning om te kunnen bebouwen zijn vaak nog betaalbaar. Door de noodzaak om de aankomende jaren 1 miljoen woningen bij te bouwen, valt er logischerwijs te verwachten dat er op veel grondprojecten waar nu nog niet direct gebouwd mag worden, straks gebouwd mag worden. Locaties die daarvoor de juiste bestemming en/of vergunning verkrijgen laten meestal een substantiële waardestijging zien. Investeren in een of meerdere grondprojecten kan dus zeer aantrekkelijk zijn.

Hiervoor kun je terecht bij TK Vastgoed. Hier bieden ze je de mogelijkheid te investeren in grondprojecten voor zowel lange als korte termijn. Je profiteert van een uitgebreid netwerk en ruim aanbod van woningbouw en/of recreatieprojecten. Meer weten? Je vindt de rode draad in hun brochure.