Er zijn zoveel redenen om een creditcard aan te vragen. Iedereen die wel eens reist of online shopt, moet er eigenlijk eentje hebben. Op vakantie? Een pakje laten bezorgen uit Amerika of zelfs uit Afrika? Simpelweg even je creditcard tevoorschijn halen. Sterker nog: zelfs voor binnenlandse aankopen is een creditcard zoveel handiger en veiliger dan een gewone bankpas.

De voordelen van een creditcard zijn eindeloos. Ten eerste zijn al je aankopen maar liefst 180 dagen verzekerd. Wanneer jij dus je gloednieuwe telefoon laat vallen, dan kun je aanspraak maken op de automatische verzekering. Een ander fijn voordeel is de aflevergarantie. Heb jij eindelijk die perfecte sneakers in een Amerikaanse webwinkel weten te vinden, maar worden ze niet geleverd? Dan draait jouw creditcardmaatschappij gewoon de betaling terug. Dit geldt ook wanneer de webwinkel failliet gaat. Denk bijvoorbeeld eens aan al die mensen die gedupeerd werden door reisorganisaties die failliet gingen. Dat zal jou niet gebeuren!

Nog altijd niet overtuigd? Ontdek de voordelen op vakantie of zakenreis. In het buitenland accepteren ze niet altijd je gewone bankpas en daardoor kun je voor vervelende verrassingen komen te staan. Een creditcard wordt overal geaccepteerd en je kunt er niet alleen mee betalen, maar de kaart kan ook als borg dienen. Wanneer jij een auto wilt huren of een hotel wilt reserveren, kun je vaak al niet meer zonder.

Tot slot is een creditcard niet duur. Sterker nog: je kunt verschillende creditcards gratis aanvragen. Sommige kaarten gebruik je zelfs het eerste jaar helemaal gratis en met een beetje geluk krijg je er dan zelfs een cadeautje bij. Of je spaart met iedere betaling voor korting. Wil jij een gratis creditcard aanvragen? Kijk dan snel naar de verschillende aanbiedingen!