Ben jij een voetballiefhebber? Of heb je een vriend, man, broer of vader die graag naar voetbal kijkt? Pak dan je agenda erbij om te checken of je vrij bent van 24 t/m 26 november. Het kan namelijk zomaar zijn dat je binnenkort een gratis reisje wint. Je kunt nu namelijk bij Sportdirect.com een geheel verzorgde voetbalreis ter waarde van € 2500 winnen om Liverpool versus Chelsea bij te wonen op 25 november.  Je gaat natuurlijk niet alleen naar Engeland, want je mag iemand meenemen op voetbalreis! De vliegreis en het hotel worden ook voor je geregeld.

De laatste keer dat Liverpool en Chelsea tegenover elkaar stonden, werd het 1 -1. Zal het dit keer weer gelijkspel worden of pakt een team de winst?  Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Bovendien kun je sterspelers zoals Wijnaldum en Hazard in actie zien. Aangezien de wedstrijd op zaterdagavond is, heb je overdag genoeg tijd voor een dagje sightseeing in Liverpool. Dit is overigens ook een leuke stad om te gaan shoppen!

Wat moet je doen om deze voetbalreis te winnen? Meedoen is simpel én gratis. Met een enkele muisklik kun je jouw cijfercode checken. Als de koffer open gaat, vul je je gegevens in om je deelname te bevestigen. Je speelt bovendien automatisch mee voor andere mooie prijzen en hebt altijd prijs!